Envire on keskittynyt korkealaatuisten ympäristörakentamisen tuotteiden ja materiaalien maahantuontiin.

Lue lisää

Laatujärjestelmä

VRJ Groupilla on käytössään ISO 9001:2000 mukainen laatujärjestelmä. Laatujärjestelmää on täydennetty ISO 14001 mukaisella ympäristöjärjestelmällä. VRJ Groupille on myönnetty RALA-pätevyys ja osalle toiminnoista toimintatapojen hyväksyntätodistus. RALA Ry arvioi toimintamme vaatimusten mukaisuutta vuosittain.

Laatujärjestelmämme tarkoituksena on helpottaa yrityksen johtamista, tukea toiminnan kehittämistä ja varmistaa asiakkaiden tyytyväisyys meidän tuotteisiin ja palveluihin. Laatujärjestelmään on kirjattu yhteisesti sovitut pelisäännöt, yrityksen tulevaisuuden suunnitelmat, ja tarvittavat ohjeet työntekijöille. Laatujärjestelmässä on määritelty mm. henkilöstön toimintaohjeet ja vastuualueet sekä työ-, palo- ja ympäristönsuojeluvaatimukset.

Laatujärjestelmä viestii asiakkaalle yrityksen perusasioiden olevan kunnossa. Laatu on tärkein arvomme sillä juuri laadun asiakas kokee tilaamassaan tuotteessa tai palvelussa tärkeäksi. Keräämme toteuttamistamme kohteista asiakaspalautteen jonka perusteella kehitämme toimintaamme ja laatujärjestelmäämme.