Sveitsiläistä huippulaatua!

SwissPearl® -kuitusementtiruukut

Swisspearl -ruukut valmistetaan ympäristöystävällisestä kuitusementistä, jonka ainesosina toimivat mm portlandsementti, kalkkikivi, kuituaineet, ilma ja vesi. Kuitusementti on 100% kierrätettävä materiaali. Kuitusementtiruukut ovat erinomainen kasvualusta kaikenlaisille kasveille, sillä se hengittää ja tasaa kosteutta eikä tukehduta juuria. Ruukut ovat materiaalinsa ansiosta betonisiin ruukkuihin verrattuna kevyitä, mutta kuitenkin riittävän raskaita pysyäkseen paikoillaan myös ulkotiloissa. Valittavana on ruukkuja pienistä alle 10 litran vetoisista Balconia-ruukuista aina 1200 litran vetoiseen Aladin-ruukkuun saakka.

Katso tästä koko tuotevalikoima (PDF, avautuu uuteen ikkunaan)

Katso tästä valmistajan Garden&Desing -esite (PDF, avautuu uuteen ikkunaan) 

Swisspearl -ruukut ovat läpivärjättyjä, joten ruukkuihin ei muodostu halkeilevia pintakerroksia, vaan ne kestävät kauniina vuodesta toiseen. Ruukut ovat pakkasen kestäviä, joten ne voidaan jättää paikoilleen ulos talven ajaksi. Swisspearl -ruukut soveltuvat erinomaisesti julkisille paikoille, kotien pihoihin, terasseille, parvekkeille ja taloyhtiöiden yhteisille piha-alueille. Kauniit istutuskokonaisuudet ja tyylikkäät Swisspearl -ruukut toimivat myös hyvin tilanjakajina ja kulkua ohjaavina elementteinä piha-alueilla sekä kaikissa sisätiloissa. Swisspearl -ruukkujen elinkaari on vähintään 20 vuotta.

Useimmista Swisspearl Customline-sarjan ruukuista on saatavissa vakiosävyjen (betoninharmaa ja antrasiitinharmaa) lisäksi myös 10 eri RAL-värikartaston á la carte -sävyä.

Kuva: Aladin-ruukku

SwissPearl -tuotteet