Korkealaatuiset tuotteet vihreämpään kaupunkiympäristöön!

GreenCity -istutusastiat

GreenCity -istutusastiat ovat sarja korkealuokkaisia ja laadukkaita istutusastioita vihreään kaupunkiympäristöön. Istutusastioita on saatavana pulverimaalatusta teräksestä, kuumasinkitystä teräksestä tai Corten-teräksestä valmistettuina. Valittavanasi on useita vakiokokoja. Tehtaan kanssa tapahtuvan läheisen yhteistyön ansiosta Green City -istutusastioita on saatavana myös projekteihin yksittäin suunniteltuna. Näin ollen on mahdollista luoda Green City -istutusastia, jonka mitat, värit ja yksityiskohdat tekevät projektistasi ainutlaatuisen!

Katso tästä valmistajan englanninkielinen tuote-esite (PDF)

Green City Ab toimii vihreän kaupunkiympäristön ja vihreämmän kaupunkisuunnittelun saralla. Green City tekee läheistä yhteistyötä paikallisten ruotsalaisten valmistajien kanssa luodakseen korkealaatuisia ja houkuttelevia tuotteita pohjoismaisille vihreämmille kaupungeille.

GreenCity -istutusastiat soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Vakiotuotteiden lisäksi GreenCity -istutusasioita voidaan valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy rohkeasti lisää!

Kuva: GreenCity Corten -istutusastioita Keravalla (Puuvalonaukio)

Kuva: GreenCity -istutusastioita parvekkeella Helsingin Jätkäsaaressa

Lisätietoa valmistajan sivuilta: GreenCity -istutusastiat