Vihreät pinnat helposti ja nopeasti.

Vihreä tekniikka ja kasvillisuus

Vihreä tekniikka, kasvillisuutta, näyttävyyttä!

Viherkatot ja materiaalit

Viherkatot, maksaruohokatot, kattokasvillisuus, maksaruoho-kukkaketo-nurmimatot – rakkaalla ”lapsella” on monta nimeä!

Urbaanissa kaupunkiympäristössä on usein hyvin vähän tilaa viheralueille, joten ihanteellinen ratkaisu tähän on tehdä viheralueet katoille. Vihreä katto ei ole ainoastaan kaunis katsella, sillä on myös monia muita etuja mitä se tarjoaa ympärisölle.Viherkattojen avulla voidaan vähentää mm. ilmansaasteita, hallita lämpösaarekeilmiötä ja hulevesiä, tasata sadevesipulssia, vaimentaa melua ja parantaa ilmanlaatua (happi, kosteus). Kattokasvillisuus tuo myös selvää taloudellista hyötyä, energiakustannuksissa tapahtuvien säästöjen kautta, maksaruohomatot eristävät talvella ja viilentävät kesällä. 

Hollantilainen Sempergreen on suurin viherkattojen ja kasvillisuusmattojen toimittaja ja myös Enviren yhteistyökumppani. Maksaruohomattoisten viherkattojen lisäksi valikoimiin kuuluu myös niittymatot, perennamattoja, maksaruoho-heinämattoja sekä tuotteita, joiden avulla voidaan tihentyvän kaupunkirakentamisen aiheuttamia ongelmia vähentää. Kattokasvillisuuden avulla saadaan luotua laadukkaampia ja korvaavia elinympäristöjä. Viherkatot - nämä neljä kertaa vuodessa vaihtuvat, moniulotteiset maisemataulut, lisäävät ympäristön esteettisyyttä ja viihtyvyyttä.

Kysy lisätietoja lukuisista näyttävistä viherkattokohteistamme tai pyydä tarjous, myös asennuksesta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Vihreän tekniikan tuotteitamme:

Maksaruohomatot
Niittymatot
Maksaruoho-kukkaketomatot
Viherseinät
Perennamatot
Kasvualustavilla
Vedenpidätysmatot
Salaojamatot
LDPE juurisuojamatto
Viherkattolannoite
 

KAIKKIEN TUOTTEIDEN YHTEINEN TEEMA ON KASVILLISUUDEN HYÖDYNTÄMINEN RAKENNUSTEKNIIKASSA!