Seinäpuutarhalla raikkautta huoneilmaan !

Viherseinät

Viherseinä on elävä taideteos. Tuo luonto sisälle!

Viherseinät

Viherseinä on uusi tapa tuoda viherkasvit osaksi kodin tai toimiston sisustusta. Sen lisäksi, että viherseinä on kaunis katseenvangitsija ja yksityiskohta sisustuksessa, kasveilla on suuri merkitys huoneen ilmanlaadun kannalta. Viherkasvit ovat luonnollinen tapa  parantaa sisäilman laatua, koska kasvit puhdistavat ilmaa ja tuovat kosteutta kuivaan sisäilmaan. Kasvit lisäävät viihtyisyyttä ja tuovat luonnonmukaista vihreyttä tilaan. Viherseinä on elävä taideteos, joka voi elää vuodenaikojen ja teemojen mukaan. Viherseinä voi olla pelkästään vihreä, se voi olla kukkiva tai se voi olla yrttimaa.

Karoo -viherseinämoduuli

Belgialaninen D&M Depot on kehittänyt näyttävän ja helposti asennettavan viherseinäratkaisun yhdessä nuoren belgialaisen suunnittelijan Jiri Vermeulenin kanssa. Materiaalina on käytetty ekologista HDPE kierrätysmuovia. Karoo -viherseinämoduuli myös valmistetaan Belgiassa. 

Karoo -moduulissa on 9 lokeroa, joissa on valmiina erityisesti viherseinäistutuksia varten kehitettyä kasvumultaa. Moduulin mitat on 39x39 cm ja syvyys 12 cm. Multa on orgaanisesti lannoitettua ja lannoite vaikuttaa n. 12 viikkoa ja auttaa taimen hyvään kasvun alkuun. Kasvit on helppo istuttaa lokeroihin ja vain mielikuvitus on rajana sillä, miltä haluat, että viherseinä näyttää. Suositeltu ruukunkoko taimelle on Ø n. 9cm.