Näyttävyyttä ja arvokkuutta kiinteistölle!

Dekoratiiviset aitaelementit ja -tolpat

 

Dekoratiiviset aitaelementit ja -tolpat

Dekoratiivisista aitaelementeistä valittavanasi on useita erilaisia malleja aina yksinkertaisesta ja pelkistetystä mallista hyvinkin näyttäviin malleihin kaikkiaan seitsemästä eri mallistosta (Modern, Lux, Premium, Style, Vario, Classic ja Basic). 

Vakioväreinä ovat RAL 5010 (sininen), RAL 6005 (vihreä), RAL 7016 (tummanharmaa), RAL 7030 (vaaleanharmaa), RAL 8014 (ruskea), RAL 8019 (harmaanruskea) ja RAL 9005 (musta) 

Mikäli vakioväreistä ei löydy kohteeseen sopivaa sävyä, voidaan tuotteet toimittaa halutessa millä tahansa RAL-sävykartan värillä.

Käytettävän tolpan kokoa suurentamalla aidasta saadaan jyhkeämmän oloinen. Vakiotolppa on 60 x 60 mm, mutta muita vaihtoehtoja ovat 80 x 80 mm, 100 x 100 mm ja 120 x 120 mm. Elementit voidaan myös kiinnittää kivipilareihin tai puutolppiin.

Jokaiseen malliin on saatavissa myös käynti-, ajo- ja liukuportit joko manuaalikäyttöisinä tai moottoroituina.

Vakiomittaisten tuotteiden lisäksi sekä elementtejä että portteja on saatavana asiakkaan mitoituksen mukaisesti. Näin ollen jokainen kohde pystytään suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaiseksi. Suunnittelussa käytämme erillistä tehtaan ohjelmaa, josta asiakas saa tarkat mitoituskuvat rakennuslupaa ja varsinaista asentamista varten. 

Wisniowski koristeaidat esite

Koristeaita mallista Lux AW 10.39