Turvallisuutta, kestävyyttä, näyttävyyttä !

Cross Panel -aitajärjestelmä: 
Aidat, portit, automatiikka

Turvallisuutta, kestävyyttä, näyttävyyttä!

"Legi-aita", kolmilanka-aita, pinna-aita, metalliaita, säleaita - rakkaalla lapsella on monta nimeä, jotka sopivat kaikki Cross Panel -aitajärjestelmään. 

Enviren maahantuomalla ja edustamalla Cross Panel -aitajärjestelmällä turvaat omaisuuttasi tehokkasti ja varmasti. Tästä linkistä pääset valmistajan sivuille suomenkieliseen kuvastoon ».

Korkealaatuisesta erikoisteräksestä valmistetut Cross Panel -aitajärjestelmän tuotteet ovat kestävä ratkaisu esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin, puistoihin sekä teollisuustoimitilojen pihoihin. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi koirapuistot, urheilu- ja vapaa-ajanviettopaikat sekä yksityispihat ja erilaiset julkiset kohteet. Voidaankin sanoa, että Cross Panel -aitajärjestelmä taipuu moneen kohteeseen. Materiaalien värivalinnalla tuote voidaan tuoda joko selkeästi esiin ympäristöstä tai vaihtoehtoisesti pyrkiä tekemään tuote huomaamattomaksi. Cross Panel vakiovärit ovat antrasiitinharmaa (RAL 7016) ja sammaleenvihreä (RAL 6005). Muita tehtaan vakiosävyjä on saatavana erikseen tilattaessa - tarvittaessa käytettävissä on myös noin 200 erilaista RAL Classic-värisävyä.Cross Panel -aitaelementin leveys on 2500 mm ja niitä on saatavana 630 - 2430 mm:n korkuisina. Yli 2,4 m korkeat aidat rakennetaan useammasta elementistä. Esimerkiksi 6 m korkeassa aidassa on 3 kappaletta 2030 mm korkeita elementtejä. Elementin silmäkoko on vakiona 50 x 200 mm ja lankavahvuus 8/6/8 mm (2 kpl 8 mm vaakalankoja ja 1 kpl 6 mm pystylanka). Tolpan koko määräytyy aitakorkeuden mukaan.


 


Cross Panel käynti- ja huoltoportit

Cross Panel -aitajärjestelmään kuuluvat myös erilaisilla lukitusvaihtoehdoilla varustetut käynti-, huolto- ja liukuportit. Portit voidaan halutessa toimittaa myös moottoroituina asiakkaan haluamassa laajuudessa. Käynti- ja huoltoportteihin on saatavana myös korkeussäädettävillä saranoilla varustetut lehdet helpottamaan portin käyttöä talviaikaan.

Uusinta uutta valikoimassamme on V-King taittuvalehtiset portit. V-King porteilla saavutetaan maksimaalinen avautumisnopeus sekä selkeästi pienempi tilantarve. V-King -portit ovat omiaan logistiikkakeskuksissa, satamissa, lentokentillä ja teollisuusalueilla, joilla on tarpeen pitää alue suojattuna mutta tarjota kuitenkin liikennekontrolli. Kysy V-King -porteista lisää sähköpostitse osoitteesta info(ät)envire.fi.

Cross Panel peliareenat

Cross Panel -aitajärjestelmästä voidaan rakentaa myös peliareenoita, joissa areenan sivujen korkeus on yleensä 1200 mm ja päätyjen korkeus 2400 mm. Areenoista voidaan räätälöidä asiakkaan haluamia kokonaisuuksia, joka palvelee ahkeria käyttäjiä. 
 
Muut aitatuotteet

Toimitamme myös aitatuotteita asiakkaan kuvien mukaisesti. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kaiteet ja istutuksen suoja-aidat. Kauttamme saa myös panssariverkkoaidat ja väliaikaiseen suojaukseen tarkoitetut työmaa-aidat joko betoni- tai kierrätysmuovijaloilla.