Korkealaatuiset portit aluesuojaukseen!

Cross Gate -liukuportit ja V-King -taittoportit

Kaikkiin toimittamiimme Cross Panel -aitoihin on saatavana Cross Gate -käyntiportit, huoltoportit ja liukuportit joko manuaalikäyttöisinä tai moottoroituina.

Liukuporttien materiaali on pääsääntöisesti kuumasinkitty ja pulverimaalattu teräs, mutta toimitamme halutessanne myös alumiinista valmistettuja portteja. Porttien mitoitus tarkistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Liukuportteja on saatavana useaa eri korkeutta ja useaa eri leveyttä. Leveys ja korkeus määrittävät käytettävän portti- ja moottorimallin. Moottoria valittaessa huomioidaan myös portin käyttöaste.

Liukuporttien lukitus toteutetaan kohteen mukaiseksi. Vakioväri porteissa on RAL 7016 ja RAL 6005. Muita tehtaan vakiosävyjä on saatavana erikseen tilattaessa - tarvittaessa käytettävissä on myös noin 200 erilaista RAL Classic-värisävyä.

V-King -taittoportit ovat oikea valinta kohteisiin, joissa porttien avautuminen tulisi olla nopea ja alue tulee suojata varmatoimisella portilla. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi logistiikkakeskukset, satama-alueet, lentokentät ja turvallisuutta ylläpitävät alueet, joilla on tarpeen pitää alue suojattuna, mutta tarjota kuitenkin liikennekonrolli. V-King -taittoportit sopivat myös hyvin paikkoihin, joissa ei ole riittävästi tilaa liukuportille tai normaalille kaksilehtiselle huoltoportille.

Kuva: V-King taittoportti

Porttien mitoitus ja automatiikka valitaan kohteeseen sopivaksi asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaisesti. Vakioväri V-King -taittoporteissa on RAL 7016, mutta muita RAL-sävyjä on saatavilla erikseen tilattaessa.

Tästä linkistä pääset valmistajan sivuille suomenkieliseen kuvastoon ».

V-King taittoportti esittelyvideo, katso tästä ! (Youtube)