Turvallisuutta, kestävyyttä, näyttävyyttä!

Cross Panel -aitajärjestelmä: 
Aidat, portit, automatiikka

Turvallisuutta, kestävyyttä, näyttävyyttä!

Cross Panel 2D -elementtiaita

Cross Panel 2D -elementtiaita sopii useaan eri kohteeseen, kuten päiväkoteihin, kouluihin, urheilualueille, puistoihin, koirapuistoihin, teollisuus- ja liikennealueille, mutta myös yksityispihoihin. 630 mm tai 830 mm korkeaa Cross Panel 2D -elementtiaitaa käytetään myös leikkipaikoilla juoksuesteaitana sekä pihoilla istutuksen suoja-aitana.

Kuva: Pelikenttä 2D -elementtiaidasta

Cross Panel 2D -elementtiaita rakentuu aitaelementeistä, joiden leveys on 2500 mm (mitta tolppien välillä k/k 2520 mm) sekä korkeuden mukaan mitoitettavista aitatolpista (yleensä 60 x 40 mm, korkeammissa aidoissa tolppakoko on suurempi). Aitaelementin kiinnitys tolppiin tapahtuu yhtenäisen metallisen peitelistan ja teräsruuvien (rst) avulla. Erikseen tilattaessa saatavilla on myös muita kiinnitysvaihtoehtoja.

Cross Panel 2D -aitaelementtejä on saatavana 630 - 2430 mm:n korkuisina, korkeudet ovat aina 200 mm:n välein. Yli 2,4 m korkeat aidat rakennetaan useammasta elementistä. Esimerkiksi 6 m korkeassa aidassa on 3 kappaletta 2030 mm korkeita elementtejä. Elementin silmäkoko on vakiona 50 x 200 mm ja lankavahvuus 8/6/8 mm (2 kpl 8 mm vaakalankoja ja 1 kpl 6 mm pystylanka). Tolpan koko määräytyy aitakorkeuden mukaan. Erikseen tilattaessa on saatavilla myös elementtejä, joissa lankavahvuudet ovat 6/5/6 mm.

Kuva: Cross Panel 2D elementtikorkeudet.

Vakioväri tuotteissa on RAL 7016 ja RAL 6005. Muita tehtaan vakiosävyjä on saatavana erikseen tilattaessa - tarvittaessa käytettävissä on myös noin 200 erilaista RAL Classic-värisävyä. 

Cross Panel 2D -elementtiaitaan löytyy aina kohteeseen sopivat portit joko manuaalikäyttöisinä tai moottoroituina.

 Tästä linkistä pääset valmistajan sivuille suomenkieliseen kuvastoon ».