Turvallisuutta, kestävyyttä, näyttävyyttä!

Cross Panel -aitajärjestelmä: 
Aidat, portit, automatiikka

Turvallisuutta, kestävyyttä, näyttävyyttä!

Cross Panel 3D -elementtiaita

Cross Panel 3D -elementtiaita on 2D-elementtiaitaa kevyempi vaihtoehto. Cross Panel 3D -aitaelementeissä on yksi vaakalanka (lankavahvuus 5 mm) sekä yksi pystylanka (lankavahvuus 5 mm). Elementissä on lisäksi korkeudesta riippuen 2 tai useampi vahvikepokkaus elementin vaakasuunnassa.

Cross Panel 3D -elementtiaidassa tolpat ovat kooltaan 60 x 40 mm ja aidan maksimikorkeus 2430 mm. Elementti kiinnitetään tolppaan useimmiten teräksisellä U-lenkillä ja ruuveilla mutta myös muita kiinnitysvaihtoehtoja on saatavilla erikseen tilattaessa.

Kuva: Cross Panel 3D elementtikorkeuet. Katso isompi kuvat kuvagalleriasta.

Cross Panel 3D -elementtiaita sopii hyvin kohteisiin, joissa aita toimii enemmänkin visuaalisena elementtinä tai ulkonäkönsä puolesta asettaa rajoitteita kululle. Cross Panel 3D -elementtiaitaa käytetään esimerkiksi rata-alueiden sivuilla, teollisuustilojen ympärillä tai yksityispihoilla koira-aitauksina.

Kuva: Tenniskenttä Cross Panel 3D -elementeistä.

Vakioväri tuotteissa on RAL 7016 ja RAL 6005. Muita tehtaan vakiosävyjä on saatavana erikseen tilattaessa - tarvittaessa käytettävissä on myös noin 200 erilaista RAL Classic-värisävyä.

Cross Panel 3D -elementtiaitaan löytyy aina kohteeseen sopivat portit joko manuaalikäyttöisinä tai moottoroituina.

Tästä linkistä pääset valmistajan sivuille suomenkieliseen kuvastoon ».