Kestävä ja turvallinen aita pelialueiden suojaksi!

Cross Panel Pro Sport -aita:
Pelialueen suojaksi - Aidat, portit, automatiikka

Cross Panel Pro Sport -aita

Cross Panel Pro Sport -aita on oikea vaihtoehto urheilualueiden ja pelikenttien ympärille, jossa pallojen osuminen aitaan saattaisi aiheuttaa ympäröivälle asutukselle häiritsevää meteliä. 

Cross Panel Pro Sport -aita rakentuu Cross Panel 2D -aitaelementeistä sekä Pro Sport -aitatolpista, joiden kiinnityskohdissa on erilliset ääntä eristävät kiinnikkeet. Aitaelementin ja tolpan välinen etäisyys on myös hiukan suurempi kuin normaalissa Cross Panel 2D -elementtiaidassa. Cross Panel Pro Sport -aidan korkeudet ovat 3 m, 4 m, 5 m ja 6 m. Aidassa käytettävän tolpan mitoitus määräytyy aitakorkeuden mukaan.

  

Cross Panel Pro Sport -aidassa voi myös valita elementin silmäkoon esimerkiksi niin, että 4 m korkeassa aidassa alin 2 m korkea elementti on silmäkooltaan 50 x 200 mm ja ylempi 2 m korkea elementti on silmäkooltaan 100 x 200 mm. 

Vakioväri tuotteissa on RAL 7016 ja RAL 6005. Muita tehtaan vakiosävyjä on saatavana erikseen tilattaessa - tarvittaessa käytettävissä on myös noin 200 erilaista RAL Classic-värisävyä.

Cross Panel Pro Sport -aitaan löytyy aina kohteeseen sopivat portit joko manuaalikäyttöisinä tai moottoroituina.

Tästä linkistä pääset valmistajan sivuille suomenkieliseen kuvastoon ».