Kovettuvat saumahiekat viimeistelevät kiveyksesi !

Envire kiveysten saumahiekat

Kovettuvat saumahiekat luonnonkiville ja betonikiveyksille

 

Envire saumahiekat ja -laastit

Enviren maahantuomat kovettuvat saumahiekat ja saumalaastit viimeistelevät sekä luonnonkivistä että betonikivistä tehdyt kiveysalueet. Nämä värilliset sauma-aineet ovat helppokäyttöisiä ja heti valmiita saumaukseen. Kuivunut sauma on kuitenkin elastinen ja erittäin hyvin veden läpäisevä, joten se kestää hyvin routaa ja näin kiveystä voi huoletta pestä suurellakin vesimäärällä. Kovettunut sauma pysyy vuosia siistinä, rikkaruohot eivät pääse kasvamaan läpi, eivätkä muurahaiset nosta hiekkaa saumasta kiveyksen pinnalle.

Saumahiekka betonikiveykselle

Polymeerisidottua saumahiekkaa käytetään betonikiveysten saumaamiseen. Pinnan tulee olla kuiva, kun saumahiekka levitetään ja kivet tulee puhdistaa hyvin polymeerijäämistä ennen kostutusta. Kiveyksen pinta kostutetaan kevyellä vesisumulla ja kivet voidaan vielä lopuksi pestä kunnon vesisuihkulla jos kivien pinnassa on vielä polymeerijäämiä. Polymeeri kuitenkin kuluu ajan myötä kiven pinnasta pois, mikäli sitä jää kiveen.

Saumalaasti luonnonkiville

Luonnonkiville käytetään joko 1-komponenttista tai 2-komponenttista saumalaastia kiveysalueen käyttötarkoituksen mukaan. Jalankulkualueille käytetään 1-komponenttista saumalaastia ja liikennöidyille alueille 2-komponenttista saumalaastia. Sideaine lisätään hiekan joukkoon, sekoitetaan hyvin ja se on heti käyttövalmis saumaamiseen. 

Maahantuomme ja edustamme myös Romex GmbH:n laadukkaita ammattilaistuotteita. Kauttamme saat vaikka pelkän Rompox D2000:n kiveyksesi saumaukseen - tai kysy kokonaistarjous VRJ groupista!