Tyylikkyyttä ja korkeaa laatua!

Penkit, tuolit, pöydät, kukkalaatikot

Yksittäinen penkki, istuinryhmä, kalustekokonaisuus – kaikkiin löytyy vaihtoehdot Exteryn kattavasta valikoimasta!

Uusinta uutta Exteryn kalustesarjassa edustavat aktiiviseen istumiseen houkutteleva SUME-sarjan Sume-jakkara sekä Sume-pöytä, moduulirakenteinen JADA-sarja sekä linjakas VOOG-sarja. Sumen joustava istuinosa tuo istumiseen uutta ulottuvuutta antaen käyttäjälle mahdollisuuden vaihtaa asentoa huomaamatta. JADA-sarjalla voit tuottaa suoraa, kaarevaa, käsinojalla, selkänojalla - kera tai ilman, enemmän tai vähemmän, sinä päätät! VOOG-sarjasta löytyy penkin ja tuolin lisäksi myös varsin näyttävä lepotuoli Voog Lounger. Kaikki nämä tuotteet jatkavat ja edustavat samaa tinkimätöntä Extery-laatua niin materiaalivalintojen, muotoilun kuin käytettävyyden osalta!

Tutustu tästä uuden SUME-sarjan tuotteisiin >>

Vuoden 2020 keväällä penkkien ja tuolien valikoimaan lisättiin uusi LINN-sarja. Yhden istuttava tuoli sekä kahden tai kolmen istuttava penkki istuvat ulkonäkönsä puolesta moniin eri ympäristöihin. Puumateriaalin sekä metalliosien värien valinnoilla täydennät niin kaupunkiympäristöä kuin muitakin julkisia kohteita sisä- ja ulkotiloissa.

Katso tuotteiden tuotekortit avaamalla sivun vasemmasta reunasta PDF-dokumentit.

 

Sume-jakkara

Exteryn tuotteissa käytetyt puumateriaalit – vaihtoehtoisesti joko lämpökäsitelty saarni, liimalaminoitu lehtikuusi tai trooppinen puu – ovat kalusteiden säänkestävyyden salaisuus. Kaupunkiympäristössä käytettäviltä tuotteilta vaaditaan pitkää ikää ja näyttävyyttä; Exteryn tuotteissa käyttämät sinkitty ja pulverimaalattu korkealaatuinen teräs tai harjattu ruostumaton teräs varmistavat, että tuotteet täyttävät edellä mainitut vaatimukset.

Valikoimasta löytyy niin penkkejä, tuoleja kuin pöytiä. Useassa mallissa vaihtoehtona on myös selkänojallinen tai selkänojaton versio sekä mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi käsinojien määrään.

Mallisto: Sume, Klaar, Linn, Voog, Prima, Jada, Tava, Club, Nippon, Nippon Ebe, Twist ja Tiide.

Suomenkieliset kotisivut >>