Tyylikkyyttä ja korkeaa laatua!

Pyörätelineet, ajoestopollarit, rakenteet

Yksinkertainen, mutta monikäyttöinen KAAR-kaariteline palvelee niin pienemmissä kuin suuremmissakin ryhmissä. Kaksi eri leveyttä, 300 mm ja 1000 mm. Asennettuna rinnakkain, peräkkäin, vinottain – jo pelkkä asennustapa muuttaa alueen ulkonäköä. Valittavana on useita eri RAL-sävyjä, kuumasinkitty sekä ruostumaton teräs. Polkupyörät on helppo asettaa nojalleen ja halutessa kiinnittää rungosta telineeseen.

Katso tuotteiden tuotekortit avaamalla sivun vasemmasta reunasta PDF-dokumentit.

Kuva: Kaar 1000 pyöräteline

Silmiä hivelevä muotoilu tekee VEE-pyörätelineestä katseenvangitsijan. Tuotetta voidaan käyttää joko yksipuolisena tai kaksipuolisena. RAL-sävyjen ja kuumasinkityn vaihtoehdon lisäksi tuote on saatavana elastomeeripinnoitteella varustettuna, joka suojaa sekä tuotetta että polkupyörää.

Kuva: Vee pyöräteline

PIIP-ajoestopollareilla voidaan helposti rajata kulkua. Valittavana kaksi eri leveyttä / korkeutta, irrotettava ja kiinteä malli ja lisäksi ruostumattomasta teräksestä valmistetun rinnalle vielä useita RAL-sävyjä sekä kuumasinkityt mallit.

Kuva: Piip pollarit

Extery valikoimasta löytyy myös näyttävät puku- ja suihkukopit, jotka soveltuvat hienosti yleisille uimarannoille. Koppeja on saatavana sekä Single- että Double -malleina. Teräsputkirunko sekä teräksiset seinälevyt varmistavat tuotteen tukevuuden. Kopin etuseinässä on paikka mainokselle tai se voidaan varustaa esimerkiksi suihkun tai henkarin kuvalla. Kysy lisää tuotteista!

Kuva: Pukukoppi Double (Oittaan uimaranta, Espoo)

Suomenkieliset kotisivut >>