Korkealaatuiset tuotteet vihreämpään kaupunkiympäristöön!

GreenCity -istutusastiat ja reunukset

GreenCity -istutusastiat ovat sarja korkealuokkaisia ja laadukkaita istutusastioita vihreään kaupunkiympäristöön. Istutusastioita on saatavana pulverimaalatusta teräksestä, kuumasinkitystä teräksestä tai Corten-teräksestä valmistettuina. Valittavanasi on useita vakiokokoja. Tehtaan kanssa tapahtuvan läheisen yhteistyön ansiosta Green City -istutusastioita on saatavana myös projekteihin yksittäin suunniteltuna. Näin ollen on mahdollista luoda Green City -istutusastia, jonka mitat, värit ja yksityiskohdat tekevät projektistasi ainutlaatuisen!

Katso kuvastosta myös kattava valikoima GreenCity Edge -reunuksista!

Katso tästä valmistajan suomenkielinen tuote-esite (PDF, avaa uuteen ikkunaan)

Green City Ab toimii vihreän kaupunkiympäristön ja vihreämmän kaupunkisuunnittelun saralla. Green City tekee läheistä yhteistyötä paikallisten ruotsalaisten valmistajien kanssa luodakseen korkealaatuisia ja houkuttelevia tuotteita pohjoismaisille vihreämmille kaupungeille.

GreenCity -istutusastiat soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Vakiotuotteiden lisäksi GreenCity -istutusasioita voidaan valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy rohkeasti lisää!

Kuva: GreenCity Corten -istutusallas (D5000 mm) Espoossa.

Kuva: GreenCity Corten -istutusastioita Keravalla (Puuvalonaukio)

Kuva: GreenCity -istutusastioita parvekkeella Helsingin Jätkäsaaressa

Kuva: GreenCity -reunalista Corten-teräksestä

Lisätietoa valmistajan sivuilta: GreenCity -istutusastiat